contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

De eilanden Sardinië, Elba en Sicilië behoren tot Italië. “Een vakantie op de Italiaanse eilanden is reizen naar het absolute Ware Zuiden. Geniet van ‘La dolce vita’ en maak een bijzondere rondreis naar het vulkaaneiland Sicilië of het zonovergoten Sardinië. Wanneer U voor een heerlijke strandvakantie naar 1 van deze eilanden gaat, kunt U ervoor kiezen lekker vertrouwd, met eigen auto en boot over de Middellandse Zee te gaan of een fly & drive vakantie te boeken zodat u nog dezelfde dag op het eiland aankomt en met een huurauto het eiland gaat verkennen.”

De Italiaanse eilanden zijn uniek en kun je niet vergelijken met het Italiaanse vaste land. Je kunt ze het beste zien als een apart land wat onderdeel is van Italië. Zeg tegen een inwoner van Sicilië of Sardinië niet dat hij of zij een Italiaan is. Authentieke trots kenmerken de eiland bewoners.

Italiaanse Eiland

Sicilië

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse zee.  Een vakantie op Sicilië is de laatste jaren steeds populairder. Het Italiaanse klimaat, de hoofdstad Palermo en het heerlijke eten maken een vakantie naar Sicilië onvergetelijk. Lees hier meer over een vakantie op dit prachtige Italiaanse eiland.

Italiaanse Eiland

Sardinië

In de Middellandse Zee vind je het eiland Sardinië. Dit eiland is een deel van Italië en is na Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee. Rondom het eiland liggen veel kleine eilandjes, sommige zijn bewoond en sommige niet, samen met deze eilandjes vormt Sardinië de gelijknamige autonome regio. Een vakantie op Sardinië wordt tegenwoordig steeds populairder, het is dan ook een prachtig eiland dat veel te bieden heeft.

Italiaanse Eiland

Elba

Ben je gek op zon, zee en strand en nog op zoek naar een unieke vakantiebestemming? Dan is Elba echt een aanrader. Verspreid over dit 224 m2 grote Italiaanse eiland zijn maar liefst 44 stranden te vinden! Lange stranden, kiezelstranden en zwarte zandstranden, ze zijn allemaal te vinden op Elba

Anderen boekten ook

Rondreis | Schatten van Sardinië

Hotel Dolcestate

Sardinië | Hotel Janna e Sole

Artikelen

Anderen bekeken ook

Met de Boot naar de Eilanden
Andere Favoriete

Europeese Bestemmingen

Heeft u een Vraag?

Stuur ons gerust u vraag, en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden

info@holidaysforkids.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte !

Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!

Vakantie Aanbod

Italië

RONDREIS / ALL INCLUSIVE

Rondreis | Schatten van Sardinië

From€ 735,-
Vliegreis o.b.v All Inclusive
0
Zonvakantie / PRIJZEN ZIJN IN EURO'S

Hotel Dolcestate

From€ 749,-
Prijs Per Persoon
0
ZONVAKANTIE

Sardinië | Hotel Janna e Sole

From€ 930,-
Italië / Sardinië / Budoni : Prijs Per Persoon
0

Welkom bij Holidays For Kids, laat gerust een berichtje achter. Groetjes