Accommodatie Huren

 

 

Private holiday rentals offer exceptional value for money and are one of the most cost effective solutions for your holiday. With a private rental you can save up to 50% compared to the average family hotel stay so you’re free to spend the saving on enjoying yourself! And, with great accommodation at affordable prices, you can afford real luxury for less.

 


 

Voordelen van het huren van een privé-vakantiehuis

 

Met een privé vakantie accommodatie, kiest u ervoor om van uw vakantie te genieten, op uw eigen manier. In tegenstelling tot een pakketdeal, zijn er geen restrictieve inchecktijden, eetgelegenheden of tourschema’s – u past uw eigen reisschema aan uw en uw gezin aan. Van het kiezen  tot de attracties die u graag wilt bezoeken, de restaurants waar u wilt dineren en de ervaringen die u wilt hebben – u bent vrij om te komen en gaan wanneer u zelf wilt.

 

Wanneer u in een privé vakantie accommodatie verblijft, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u gestoord wordt door hotelpersoneel, zodat u in totale privacy van uw vakantie kunt genieten. En omdat u niet beperkt bent tot een enkele hotelkamer, heeft u voldoende ruimte om te genieten van uw familietijd met elkaar. Als de avond valt, kun je de kinderen in bed stoppen en de avond voor jezelf opeisen terwijl je weet dat ze veilig slapen.

Weet u al waar uw privé vakantie accommodatie aan moet voldoen? Of u nu uw eigen privézwembad wilt, zodat de kinderen veilig kunnen rond spetteren of lekker buiten kunnen eten, zodat u kunt genieten van een familieavond rond de barbecue – aan u de keuze. Van luxe zoals een privézwembad of jacuzzi tot alledaags comfort zoals satelliet-tv of internettoegang – er is altijd een perfecte accommodatie om aan uw behoeften te voldoen.

 

Flexibele eetgelegenheid is een van de vele voordelen van een privé accommodatie. U kunt inspelen op de smaak van uw eigen gezin door gerechten te maken waarvan u weet dat u kinderen ze lusten, bereid met de meest verse ingrediënten van de lokale markten – of ervoor kiezen om volledig te ontsnappen aan de kookkunsten en te genieten van regionale delicatessen in de beste lokale restaurants. Zelfs al is het om je eigen  koffie en brood te maken in de ochtend, een eigen keuken van onschatbare waarde.

Wilt u genieten van een uitje waar ruimte is voor iedereen? Of je nu aan het denken bent aan een heerlijk zomer vakantie met familie of vrienden,  in de stad, of een familiereünie in een idyllisch buitenverblijf – privé vakantie accommodaties bieden voldoende ruimte en privacy voor de hele vakantie om samen te komen, ongeacht de gelegenheid. En nog een voordeel, hoe groter de groep, hoe lager de kosten per persoon, dus particuliere vakantieverhuur biedt groepsreizen van grote waarde.

 

Een privé vakantie accommodatie kan ook de perfecte oplossing zijn voor dierenliefhebbers. Met voldoende huisdiervriendelijke verhuurmogelijkheden in Europa, kunt u niet alleen genieten van een geweldige vakantie voor het hele gezin, maar ook geld besparen op dure kennelkosten en kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier veilig is.