contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Bestemmingen

Op zoek naar een vakantie bestemming? Deze wereld biedt ons heel erg veel mooie plekken om op vakantie te gaan! Ieder land heeft weer iets anders te bieden. Holidays For Kids heeft voor U de prachtigste bestemming over de hele wereld uitgezocht. Per continent en vakantieland wordt informatie gegeven over mogelijkheden voor verschillende type vakanties, de cultuur in het land en andere wetenswaardigheden. Ontbreekt uw favoriete vakantieland en wilt u daar graag wat meer informatie over? Neem dan contact met ons op en wij gaan op onderzoek uit en voegen het land toe aan de website!
Bestemmingen

Europa

Europa … er is geen andere plaats zoals deze in de wereld. De prachtige monumenten onthullen de ene geschiedenislaag na de andere en het adembenemende natuurlijke landschap kan niet divers genoeg zijn. Van wild tot elegant, haar landen brengen een caleidoscoop van culturen samen, en de landschappen zijn net zo intrigerend als het verleden. Het kan misschien wel een van de kleinere continenten zijn, maar wat Europa mist qua formaat, maakt het in stijl weer goed: verbluffende uitzichten over de Alpen, lavendelvelden  kalkrotsen, en wijnranken, kunst en architectuur en prachtige steden om bij weg te dromen. 

Bestemming

Afrika

Wonderen van de wereld, eindeloze flora en fauna en oude culturen, dit is Afrika. In de verte komt een olifant tevoorschijn bij een boom, verlicht door de ondergaande zon. Grijp je camera, want dit is een moment dat je voor altijd met je mee wilt dragen. Van ontmoetingen met de “Big 5” te midden van een ongerepte wildernis tot de dynamische vermenging van culturen met de Piramides van Egypte tot aan de watervallen in Zimbabwe. Afrika blijft je verbazen.

Bestemming

Noord Amerika

De Verenigde Staten heeft 1 van de meest ontzagwekkende natuurlijke wonderen van de wereld. Met de enorme afmetingen van het land zijn er letterlijk duizenden prachtige bezienswaardigheden te zien. Van majestueuze bergketens, tot vergezichten over de oceaan, tot tropische eilandparadijzen, en vele prachtige steden die absolute wonderlijk zijn. Je bent misschien op een aantal van deze geweldige plekken geweest of hebt ze alleen op foto’s gezien. Eén ding is zeker: Moeder Natuur liet geen gebrek aan verbazing na over het land.

Bestemming

Caribbean & Zuid Amerika

Ontspan op het geluid van reggaebeats en stalen drums op de stranden van het Caribisch gebied. Het is hier zo heerlijk om te ontspannen, met  stranden zo uit een magazine geplukt, de heerlijk relaxte inwoners, en spectaculaire landschap op veel van de eilanden. Kies uit 1 van de prachtige stranden op Aruba – er zijn er namelijk zoveel. Ga lekker zwemmen met een biggetje bij Pigeon Point op de Bahama’s en bekijk het roze strand van zuster eiland Barbuda. Snorkel in het koraalwater voor de kust van Bonaire, geniet van de zon in St Lucia terwijl je omhoog kijkt naar de majestueuze Pitons of zoek een rustig plekje op het oog verblindende, Curaçao .

Bestemming

Oceanie

Oceanië is een prachtig uitgestrekte, uiteinde van de wereld in de Stille Oceaan – in plaats van landgrenzen zijn de naties die hun verbindt. Het is de thuisbasis van glinsterende witte stranden, kokospalmen die in de wind zwaaien, prachtige koraalriffen en ruige vulkanische eilanden die uit de blauwe oceaan oprijzen. De diverse landen hebben zowel een aantal van ’s werelds meest prachtige steden, zoals Melbourne, en enkele van de meest afgelegen en cultureel geïsoleerde dorpen te wereld.

Bestemming

Azië

Op avontuur zoekende reizigers zullen prachtige stranden vinden voor ontspanning, weelderige jungle en een gevarieerd onderwaterrijk voor verkenning en heerlijke lokale gerechten om van te smullen, naast snel ontwikkelende steden met alle moderne voorzieningen. Combineer uw Familie Vakantie met spannende avonturen, weelderige winkels en eetgelegenheden in gerenommeerde gastronomische restaurants. Deze intrigerende cintinent is al lang een populaire bestemming voor vele reizigers, aangetrokken door het tropische klimaat, de verfijnde cultuur, uiterst vriendelijke, relaxte boeddhistische attitudes en niet te vergeten heerlijke, pittige keukens