Alles wat je moet weten over Sicilië

Sicilië is een fantastische vakantiebestemming voor het hele gezin – om zoveel redenen! Je kunt er binnen drie uur zijn; het heeft een heerlijk vriendelijke sfeer met kinderen die in de meeste restaurants welkom zijn; de stranden zijn glorieus, veel van hen met zachte hellingen, zodat je je niet al te veel zorgen hoeft te maken over diep water en sterke stromingen

Italiaanse Eilanden

De eilanden Sardinië, Elba en Sicilië behoren tot Italië.
“Een vakantie op de Italiaanse eilanden is reizen naar het absolute Ware Zuiden. Geniet van ‘La dolce vita’ en maak een bijzondere rondreis naar het vulkaaneiland Sicilië of het zonovergoten Sardinië. Wanneer U voor een heerlijke strandvakantie naar 1 van deze eilanden gaat, kunt U ervoor kiezen lekker vertrouwd, met eigen auto en boot over de Middellandse Zee te gaan of een fly & drive vakantie te boeken zodat u nog dezelfde dag op het eiland aankomt en met een huurauto het eiland gaat verkennen.”

Alles wat je moet weten over Sardinië

Sardinië heeft een kustlijn van 1.800 km. Deze kustlijn heeft prachtige stranden aan de zuidkust, rotsen aan de oost- en noordoostkust en de rest van de kust heeft grote inhammen met kleine baaitjes en schelp- en kiezelstranden. Stranden zijn er dus genoeg! Het eiland Sardinië is nog erg ongerept en heeft geen grote, hoge hotels langs de kust. Langs de noordoostkust van het eiland vind je de meest luxe hotels en vakantiehuizen en aan de zuidwestkust de wat eenvoudigere hotels, pensions en appartementen. Een vakantie op Sardinië is ideaal voor toeristen die niet de hele dag tussen landgenoten willen lopen en willen genieten van historie en natuur.