contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Dagjes Weg & Tickets

Van plan om dit jaar een “Staycation” te doen? Oftewel gewoon in het Nederlands, lekker thuis blijven deze vakantie en dagjes weg plannen met de kinderen. Waarom ook niet.


DAGJE WEG / PRIJS IS IN EURO

Een dag vol plezier op de Waarbeek | Nu voor maar € 8,95

Entree Ticket Van € 12,50 Nu voor € 8,95,- Online Voordeliger !!!
From€ 8,-
0
View Details

Sinds de recessie een paar jaar geleden begon, hebben mensen bezuinigd op discretionaire uitgaven. Een van de eerste bezuinigingen op het huishoudbudget was de jaarlijkse gezinsvakantie. In plaats van dure vliegtickets en hotelverblijven, hebben mensen goedkope alternatieven vervangen: wachten op speciale reisaanbiedingen online, rijden richting families op afstand om een paar dagen bij hen te verblijven of natuurlijk anders om. Maar een steeds populairdere en leukere vakantie is het thuis-verblijf-vakantie, of zoals de Amerikaanse benaming een “Staycation.” Het begin van de zomer komt eraan en dus moet de planning beginnen.

Op zoek naar leuke ideeen voor een Staycation ?

Ga naar het strand of het zwembad. Nederland heeft een prachtige kust met kindvriendelijke badplaatsen waar je samen met de kids een heerlijke strandvakantie in Nederland beleeft. Ga bijvoorbeeld lekker spetteren en zandkastelen bouwen. Geen zin aan strand? Ga naar een zwembad. Heb je genoeg van je eigen zwembad? Google er dan eens op los waar je prachtige Subtropische zwembaden kunt vinden, en maak er een dagje uit van. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om een duik te nemen in de daarvoor bestemde zwemmeren.

Bezoek uw plaatselijke musea. kunst, natuur of geschiedenis, botanische tuinen, voertuigen, landmacht of wat dan ook de interesse ook mag zijn. Elk gebied van ons land heeft zijn lokale musea’s, sommige van wereldklasse, anderen, nou ja, gewoon leuk. Stel je voor dat je een toerist bent en bezoek ze.

Ga heerlijk fietsen. Er zijn duizenden kilometers aan speciale fietsroutes hier in Nederland, langs de mooiste landschappen die ons land bezit. Je zult opkijken hoe prachtig deze zijn. Ga dus heerlijk erop uit om een ritje te maken.

Ga naar een film. Ja, je kunt een film huren op Netflix en thuis een filmavond houden, maar je kunt ook naar een van de gigantische bioscopen gaan en een 3D-ervaring beleven. Vergeet de popcorn niet.

Maak een wandeling. Lopen is de beste oefening. Zoek een park of een natuurgebied uit en plan een wandeling. Pak wat eten en drinken in voor een heerlijke picknick en ga op ontdekkingstocht. Zo zijn er ontzettende mooie wandelgebieden ( sommigen hebben zelf voor de kinderen een leuk thema uitzocht om onderweg actief te zijn ) in Nederland. Wat te denken van het Veluwe, of de Holteberg.

 

 

Speel een spelletje. Zit het weer even niet mee, speel dan een leuk bordspel met elkaar, of haal de kaarten weer tevoorschijn. Mensen herinneren zich de goede tijden die ze met elkaar doorbrachten meer dan waar ze zijn geweest. Besteed tijd aan praten, lachen en herinneringen ophalen.

Bezoek een attractiepark. In Nederland, Belgie en Duitsland zijn tal van leuke themaparken te vinden. U en uw kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken. Zo zijn er voor de aller kleinsten leuke parken te vinden, maar ook voor de stoere tieners. Bekijk hieronder de lijst welke attractie parken er voor kinderen zijn (op leeftijd gesorteerd, dus extra makkelijk)

Bezoek een Dierentuin. Ga met de kinderen een bezoek nemen aan een dierentuin. Zoek de exotische dieren op. Neem een kijkje bij de aapjes, of tel hoeveel olifanten er waren. Hebben jullie die leeuwen wel gezien, en die prachtige pinguïns wel gezien. Wat dacht je van een safari tour? Ontzettend veel keus met zulke prachtige dierentuinen in Nederland, Belgie en Duitsland. Bekijk hieronder de lijst voor alle leuke dierentuinen.

Plezier hebben met elk budget.Als je weet wat je budget is, en je wilt hier aan vasthouden, dan betekent dit niet dat je geen plezier kunt hebben. Ook al is je budget niet groot, er zijn altijd leuke budget dagjes uit, of ontzettende gezellige Gratis uitjes. Bekijk hieronder de lijst ” Voor elk Budget een Dagje Weg ” wat voor mogelijk heden er zijn.

Tip: Gaan jullie een dagje op stap? Zoek dan uit of er kortingsbonnen verkrijgbaar zijn voor het betreffende dagje uit. Wie weet bespaar je zo tientallen euro´s op de entree.

Kortom, je hoeft je nooit te vervelen tijdens een “Staycation”.
De truc om te genieten van een staycation is om af te wijken van de dagelijkse routines en er echt een vakantie van te maken. Als u het leuk vindt om tijdens U vakantie uit eten te gaan, doe dan hetzelfde tijdens uw staycation. Maak je niet druk om de was en ruim de garage of andere huishoudelijke dingen gewoon een andere keer op. Kom tot rust. Hoe vreemd het ook klinkt, breng discipline naar de vakantie door geen klusjes te gaan doen en het plezier weg te nemen. Herinner jezelf eraan dat je, terwijl je thuis bent, nog steeds op vakantie bent. Als je dat doet, kan een staycation ontspannend, leuker en zeker minder duur zijn dan wanneer je was weg gegaan.