Nobi’s Arabische paardenstallen

Grijp de kans en de vrijheid om je in één keer te voelen zoals, “Lawrence of Arabia” en rijd op een Arabisch paard dat door de woestijn galoppeert. Maar misschien geeft u de voorkeur aan een rustige rit door palmbossen en suikerrietvelden?
Of toch liever een romantische zonsondergangrit langs de Nijl?

 


 

Luxorstables organiseert paardrijden en kameeltochten door Luxor door Arabische paarden, kamelen of ezels. Of je nu door de woestijn galoppeert of een romantische rit door het platteland in het avondlicht van Luxor: Luxorstables, dit is je partner!

Prachtige paarden zijn te vinden bij Nobi’s Arabian Horse Stables, die ook paardrijd-helmen, Engels zadels en verzekeringen biedt. Nobi heeft ook 25 kamelen en zoveel ezels, en organiseert langere paardrijd- en kampeertochten in de woestijn, of een week van Luxor naar Kom Ombo langs de Westelijke Jordaanoever. Bel vooruit en zij zullen u ophalen bij uw hotel.

Paarden, Kamelen, Ezels!
Teruggewonnen van “Scrubs” naar “professional” – voor iedereen en natuurlijk kunnen alle ritten individueel worden georganiseerd. Een deskundige lokale gids rijdt altijd met je mee en als je er vaker bent geweest en goed geïnformeerd bent, kun je natuurlijk alleen rijden. Ze hebben drie voorstellen voor u voorbereid: excursies en andere dingen om te doen.

Vooruit bellen om te boeken is verstandig om te doen. Hij kan namelijk voor een probleemloze transfer regelen om ervoor te zorgen dat u op de juiste plek aankomt, aangezien taxichauffeurs u vaak proberen om u naar de stal van een vriend te brengen.

Prijs
kameel of paard met helm per uur over LE50, ezel LE40

Tijden
7 am-sunset

Contact 

HomePage


010-0504-8558
095-231-0024