contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Reizen met Baby ’s 0 t/m 2 Jaar

Reizen met baby’s hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De babyjaren behoren eigenlijk tot de beste jaren om met je kind te reizen, vooral omdat ze zo lekker draagbaar zijn als ze jong zijn. Ze kunnen nog niet lopen, dus ze zullen niet proberen door het gangpad te rennen wanneer het “fasten seatbelt” -teken brandt en ze kunnen niet praten, dus je zult niet zo gauw horen: “Zijn we er al ?!” een miljoen keer vanaf de achterbank haha.

Waarom zou je met baby’s moeten reizen?

Baby’s hebben geen agenda’s. Tenzij je de behoeften van een baby in evenwicht brengt met de behoeften van een oudere broer of zus, kun je je baby in een draagdoek wikkelen en heb je de hele middag de tijd om naar een museum te gaan of andere prachtige bezienswaardigheden te bezichtigen.
Baby’s slapen veel. Ze dutten lekker in een kinderwagen terwijl je op een terrasje wat lekkers, een heerlijke wandeling maakt door het platteland of souvenirs koopt. Baby’s hebben niet veel nodig om tevreden te zijn. Ze willen gewoon bij je zijn, zelfs als je wat vakantieactiviteiten doet die ze over een paar jaar enorm saai vinden.
Natuurlijk is reizen met een baby niet alleen maar zonneschijn . Baby’s huilen in een vliegtuigen, luiers moeten op vreemde plaatsen worden vervangen en willen we misschien niet dat hun routines worden verstoord als ze dat thuis gewend zijn aan een normaal eet- en slaapschema. Maar er zijn genoeg dingen die je kunt doen om de weg hiernaartoe te vergemakkelijken en iedereen aan het lachen te houden.

Voor dat je gaat

Waar naar toe te gaan met een baby? Of je nu dicht bij huis wilt blijven of het gevoel hebt dat je klaar bent om in het vliegtuig te stappen, er zijn genoeg opties voor prachtige plaatsen om met je baby naar toe te reizen.

Wat te doen voordat je met je baby reist? Breng de baby vóór de reis naar de dokter. Baby’s zijn gevoeliger voor ziektekiemen dan volwassenen. Voordat je naar het vliegveld gaat en lekker van je vakantie gaat genieten, stop dan even bij je huisarts/ kinderarts en laat hem of haar even een standaard check-up doen. Bovendien, als u naar het buiten het land reist, is het belangrijk om baby’s vaccins up-to-date te hebben.
Prop uw luiertas vol. Het kan meer zijn om te dragen, maar extra goed voorbereid zijn op eventuele vertragingen tijdens vliegreizen zal een hoop stress wegnemen. Verpak een paar extra flessen, luiers, doekjes, voedsel en babyvoeding , plus kleding setjes voor zowel u als voor de baby. Je wilt misschien wel iets schoons aan als de baby midden in de vlucht heeft gespuugd.
Verspreid alle spullen / benodigdheden van uw baby tussen al uw ingecheckte bagage. Als bagage verloren gaat, wil je niet dat het de enige tas is waarin je alle spullen van de baby had verpakt. Maar vergeet niet dat je haast overal luiers en formules kunt kopen, dus raak niet in paniek als je een tijdje zonder een paar van je benodigdheden bent..
Verpak blauwe schilderstape en bindclips. Nee, niet voor projecten voor woningverbetering. Schilderstape is gemakkelijk afneembaar en kan worden toegevoegd aan elk oppervlak voor het baby-proof maken van je verblijf. Dek stopcontacten af, plak losse draden vast en zet eventuele laden of plekken vast die u niet wilt dat de baby deze ontdekt. Bindklemmen zijn het beste om baby’s deken aan de wandelwagen te bevestigen voor bescherming tegen wind en zon, maar ook voor privacy tijdens het dutten.
Breng clip-on speelgoed en bied speciale items aan. Clip-on speelgoed kan gemakkelijk worden aangesloten op de outfit van een baby, waardoor het gemakkelijk is om baby’s te laten afleiden tijdens het wachten in de rij. En als je echt een baby nodig hebt om bezig te blijven, bied dan een speciaal item aan waarmee ze normaal niet kunnen spelen, zoals je mobiele telefoon of tablet. Probeer enkele video’s van te voren te downloaden voor de baby om te bekijken terwijl je wacht.

Tips voor reizen met baby’s

Zorg dat wat je nodig hebt voor je baby, deze bovenaan in je koffer bevinden. Met alles wat al gelijk in handbereik wanneer je de koffer opend, zal het geen rommelen door je koffers worden op zoek naar luiers, doekjes of crèmes.
Misgun de dutjes van de baby niet. Het is verleidelijk om to go, go, go op vakantie en zoveel mogelijk bezienswaardigheden te bekijken, maar het is belangrijk om bijna evenveel te rusten als je baby. Rust zolang de baby het doet als je kunt, en als je het niet kunt, probeer dan gedurende die tijd te reizen. Een lange autorit of een drukke vlucht kan een stuk eenvoudiger zijn als de baby er dwars doorheen kan slapen
Overweeg een appartement te boeken. Standaard hotelkamers zijn misschien wel voor een nacht of tweehandig, maar als u wat langer op vakantie bent bv langer als 5 dagen, is het huren van een appartement of vakantiewoning wel makkelijker. Je hebt een volledige keuken voor de maaltijd en het opslaan van hapjes en drankjes, een wasmachine / droger voor de onvermijdelijke babywasserij die je zult moeten doen en aparte slaapkamers voor ouders en baby (als je thuis gewoon als thuis wilt slapen). Vergeet niet naar wiegje/ledikantjes te vragen!

Zwitserland

0 tour

Zweden

0 tour

Zuid Afrika

1 tour

Zon & Strand Vakanties

43 tours

Zimbabwe

0 tour

Wintersport

0 tour

Winacties, Waardebonnen & Actiecodes

0 tour

Vliegtickets

2 tours

Vlieg Vakanties

37 tours
%d bloggers liken dit: