contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Balearen Eilanden

De Balearen, Spaanse eilanden in de Middellandse Zee. Onder de Balearen eilanden vallen, van groot naar klein, Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera, Cabrera en Dragonera. De grootste eilanden van de Balearen, Mallorca, Menorca en Ibiza zijn al zeer bekend onder toeristen. Deze Spaanse eilanden in de Middellandse Zee trekken ieder jaar veel toeristen die hier komen genieten van het heerlijke mediterrane klimaat, de prachtige stranden en de vele bezienswaardigheden. Een vakantie naar de Balearen kan je op verschillende manieren invullen. Je kunt eilandhoppen op de Balearen, een strandvakantie. Veel mogelijkheden voor een vakantie op deze prachtige Spaanse eilanden in de Middellandse Zee. Lees in dit artikel meer over de prachtige Spaanse eilanden in de Middellandse zee, de Balearen.

De Balearen bestaan uit vier hoofdeilanden Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en twee kleinere eilanden Cabrera en Dragonera. De meest westelijke Balearen eilanden, Ibiza en Formentera worden samen de Pityusen, Pijnboomeilanden, genoemd. De hoofdstad van de eilandengroep is Palma de Mallorca, de grootste stad op het eiland Mallorca. De eilanden in de Middellandse Zee lijken qua klimaat en prachtige stranden erg op elkaar, maar ze hebben ook zeker verschillen.

Bestemmingen binnen de Balearen Eilanden

Balearen Eilanden

Menorca

0 tour

Mallorca

2 tours

Ibiza

0 tour
Balearen Eilanden

Klimaat & Beste Reisperiode

De Balearen eilanden kennen een mediterraan klimaat. Dit betekent dat de zomers lekker warm zijn met veel zon en weinig neerslag. De maximale temperatuur ligt in de zomer rond de 29°C. De winters zijn iets minder warm, maar kennen dan nog steeds heerlijk milde temperaturen. De maximale temperatuur ligt dan rond de 18°C. De Spaanse eilanden in de Middellandse Zee kennen weinig neerslag. Tijdens een vakantie naar de Balearen is de kans dat het gaat regenen heel erg klein. Voor een zonvakantie zit je op deze eilanden dus wel goed! Het klimaat van de Balearen is één van de redenen dat veel Nederlanders in de zomermaanden deze mooie eilanden opzoeken. De beste reisperiode voor een zonvakantie naar de Balearen zijn de zomermaanden juni t/m augustus.

Vakantie naar de Balearen Eilanden

De Spaanse eilanden de Balearen lenen zich uitstekend om naar toe op vakantie te gaan. Je kunt ervoor kiezen om één van de Spaanse eilanden in de Middellandse Zee te bezoeken, maar je kunt ook gaan eilandhoppen. Er zijn verschillende reisorganisaties die een rondreis naar de Balearen aanbieden. Zo kan je op meerdere eilanden genieten en zie je meer van Spanje.

Eilandhoppen

Wil je meerdere eilanden zien tijdens je vakantieperiode? Ga dan voor eilandhoppen op de Balearen Eilanden. Tijdens het eilandhoppen doe je meerdere eilanden aan, zo zie je meerdere eilanden en kan je ze goed vergelijken. Welk strand is het mooist? Welk eiland heeft het lekkerste eten? Waar zijn de minste toeristen? Je komt het allemaal te weten tijdens het eilandhoppen

Strandvakantie

Alle Balearen Eilanden beschikken over prachtige stranden. Het ene eiland heeft meer stranden dan het andere, maar op alle eilanden kan je een heerlijke strandvakantie beleven. Wil je tijdens meerdere stranden zien en zelf beslissen wat het mooiste strand is? Ga dan voor een strandvakantie naar de Balearen Eilanden. Populaire eilanden voor een strandvakantie Balearen Eilanden zijn: 

  • Mallorca
  • Menorca
  • Ibiza
Balearen Eilanden

Eiland Hoppen

Wil je meerdere eilanden zien tijdens je vakantieperiode? Ga dan voor eilandhoppen Canarische Eilanden. Tijdens het eilandhoppen doe je meerdere eilanden aan, zo zie je meerdere eilanden en kan je ze goed vergelijken. Welk strand is het mooist? Welk eiland heeft het lekkerste eten? Waar zijn de minste toeristen? Je komt het allemaal te weten tijdens eilandhoppen

Reisinformatie

Alles wat U moet weten over

Misschien nieuwsgierig naar

Canarische Eilanden