Gezellige Hippie Markten op Ibiza

In de jaren zestig werd Ibiza overspoeld met hippies en kunstenaars. Mensen die toen de onderdrukte sfeer in Spanje ontvluchtten en hun vrijheid zochten op de het eiland. Hippies en kunstenaars genoten van het leven, van elkaar en van de stranden van Ibiza. Zij kwamen bij elkaar om te dansen, zingen, eten en te roken.


Als toerist merk je nu niet veel meer van de hippies van toen, behalve op de hippiemarkten op Ibiza. Eén van de bekendste hippiemarkten op Ibiza is Las Dalias in hippiedorp Sant Carles de Peralta. Hier vind je iedere zaterdag hippies die allerlei spullen verkopen. Op vakantie naar Ibiza gaan, kan niet zonder een bezoek te brengen aan één van de vele markten op Ibiza. De ongedwongen sfeer en de kleurrijke hippies zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel. Leuke hippiemarkten op Ibiza om te bezoeken zijn:

♥ Punta Arabi, Es Canar
Punti Arabi is met ruim 500 kraampjes de grootste hippiemarkt op Ibiza. Punti Arabi bij Club Punti Arabi heeft ontzettend veel leuke spullen. Van exotische vruchten tot handgemaakte kleden. Je kunt hier van alles kopen. Punti Arabi vindt van april t/m oktober iedere woensdag plaats tussen 10:00 en 18:00.

Adres: Avinguda Punta Arabí, 07849 es Canar, Illes Balears, Spanje/Ibiza

♥ Las Dalias in Sant Carles de Peralta
De bekendste en daarom ook één van de drukste hippiemarkten op Ibiza is Las Dalias. Op Las Dalias vind je ruim 200 kraampjes vol manden, kleding, souvenirs en etenswaren. Las Dalias vindt iedere zaterdag plaats. In de zomer kan je hier tussen 10:00 en 20:00 uur en in de winter tussen 10:00 en 18:00 struinen naar allerlei leuke spullen.

AdresCarretera San Carlos, 07850 Sant Carles de Peralta, Islas Baleares, Spanje/Ibiza

Kleinere Hippiemarkten op Ibiza
Wil je tijdens je vakantie naar Ibiza naar een wat kleine hippiemarkt waar het wat minder druk is? Bezoek dan 1 van deze kleinere hippiemarkten:

♥ San Jordi, elke zaterdag.
♥ 
Gorila Hippy Market, zondag de hele dag, dinsdag en donderdagavond.
♥ 
Mercadillo Cala Llenya, van april tot oktober.
♥ 
Mercadillo del Puerto de Ibiza, iedere zondag.

 

 

Weet jij toevallig nog meer leuke locaties voor gezellige Hippie Markten die hier echt thuis horen. Laat het ons gerust weten via het Contact formulier. Wij wensen je natuurlijk ontzettend veel plezier op 1 van Ibiza’s gezellige Hippie Markten