Vakantie Vormen

Een ieder van ons met kinderen weet dat het niet altijd gemakkelijk is om onze kinderen alle aandacht te geven die we zouden willen. We leven in een maatschappij waarin we altijd druk en gehaast zijn en met tijdsdruk leven. Een familievakantie is “de” manier om samen met onze kinderen er op uit te gaan, dingen ontdekken, landen en plekken bezoeken waar we altijd al van hebben gedroomd. Dingen samen doen en tegelijkertijd onze kinderen de volledige aandacht geven die ze zo verdienen. Quality-time met de kinderen waar even geen plek is voor een Xbox, YouTube of een andere game, maar alle tijd voor elkaar. Moedig hen aan om samen met hun ouders leuke dingen te gaan ondernemen waarvan zij prachtige herinneringen aan overhouden. Een vakantie om nooit meer te vergeten. 

 

Of je nu droomt van luieren op een tropisch strand, de natuur in wilt, een rondreis wil maken, of toch liever wil kamperen, Holidays For Kids heeft voor u verschillende vakantie mogelijkheden op een rijtje gezet. Vindt hier de vakantie bestemming voor U gezin.

 

accessories-84528_1920
Zon Vakanties
Droom je al heerlijk weg bij het idee van de azuurblauwe zee, het witte zandstranden en fruitige cocktails. Droom niet langer, en bekijk wat een Zon Vakantie voor jou en je kinderen kan betekenen.
Meer weten ?

 


Kids in Tent-Slide 4

Kamperen
Laat alles achter je en zet een tent op een prachtige camping vol met natuur  en animatie. Je kinderen zullen zich heerlijk vermaken en zullen deze vakantie niet snel vergeten.

Meer weten ?

 


 

1442473097
Vakantie Parken
Vakantieparken hebben de perfecte combinatie van privésfeer en gezelligheid. Vooral voor families met kinderen is een vakantiepark de ideale keus

Meer weten ?

 


Vakantiehuis-Seririt-Villa-Nujum_2 (1)

Accommodatie Huren
Als u van de vrijheid houdt om te komen en te gaan wanneer u zelf wilt, heerlijk zoals u thuis ook doet? Dan is het huren van een vakantieverblijf een ideale keuze

Meer weten ?

 


 

stedentrip-jonge-kinderen-itali
Steden Trip
Stedentrips zijn niet alleen voor volwassenen. Ze zijn een geweldige manier om als gezin iets te leren, heerlijk om te ontspannen en op te frissen.

Meer weten ?

 


 

snow-3048589_1920
Wintersport Vakantie
Skiën kan een verrijkende ervaring zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Zorg wel dat je even de tijd vindt om te spelen in de sneeuw, en gaat glijden met de slee, de kinderen zullen dan de tijd van hun leven hebben.

Meer weten ?

 

 


 

img_headermain
Actieve Vakantie
Een actieve vakantie kun je perfect combineren met je gezin en is vaak de ideale manier om de grenzen van je kinderen en jezelf af te tasten

Meer weten ?

 

 


 

car-2417295_1920
Rondreis
Kies je eigen avontuur. Open een kaart, kies een bestemming die je altijd al had willen bezoeken en ga. En vooral, geniet. 
On the road again….
Meer weten ?

 


 

betere-boerenbed-koeien-aaien
Slapen bij de Boer
Vind rust, ruimte en ontspanning op het platteland en ervaar zelf het echte boerenleven. Een ontzettende leuke ervaring voor de kinderen.

Meer weten ?

 


 

Plopsa_Indoor_Coevorden_Wickie_Coaster_15pers
Dagje Weg
Van plan om lekker thuis te blijven? Dan bent u vast op zoek naar leuke uitjes waar het hele gezin van kan genieten. Gezelligheid en plezier ten top

Meer weten ?

 


 

209456264_ed92e3a7c7_b
Verre Speciale Reizen
Altijd al die droom vakantie willen doen. Ga dan samen met uw kinderen interessante culturen ontdekken en genieten van een onvergetelijke vakantie!
Bij gezinsvakanties gaat het erom tijd door te brengen met uw dierbaren terwijl u ook de gelegenheid heeft om kostbare tijd voor uzelf te hebben. Dus waarom niet die ver gewilde reis.

Lees gerust waarom ver reizen met kinderen helemaal geen probleem hoeft te zijn.

Meer weten ?