contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Op vakantie met kinderen

Als het gaat om gezinsreizen, is er voor elke familie wel een passende vakantie te vinden. De behoeften van ouders die hun eerste angstige uitstap met een baby maken, verschillen heel erg van die van een goed bereisde familie met schoolkinderen. En hoe zit het met gezinnen die worstelen met een tiener voor wie er één verkeerde beweging is, de stemming van de vakantie zo kan omslaan? Om de vereisten en tekortkomingen van elke leeftijdsgroep te begrijpen, ondervroegen we specialisten voor kinderontwikkeling , reisbureaus, en onze eigen lezers.
0 T/M 2 JAAR

REIZEN MET BABY ’S

Reizen met baby’s hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De babyjaren behoren eigenlijk tot de beste jaren om met je kind te reizen, vooral omdat ze zo lekker draagbaar zijn als ze jong zijn. Ze kunnen nog niet lopen, dus ze zullen niet proberen door het gangpad te rennen wanneer het “fasten seatbelt” -teken brandt en ze kunnen niet praten, dus je zult niet zo gauw horen: “Zijn we er al ?!” een miljoen keer vanaf de achterbank haha.

3 T/M 5 JAAR

REIZEN MET EEN PEUTER OF KLEUTER

Reizen met kinderen die op een kinderdagverblijf of op kleuterschool zitten, kan absoluut fantastisch zijn. Kinderen op deze leeftijd zijn zo nieuwsgierig en geïnteresseerd in wat er in de wereld om hen heen gebeurt. Geduld is de naam van het spel wanneer je op vakantie bent met 3- tot 5-jarigen; ze willen elke beestje op het wandelpad en elke krab op het strand bekijken. Plan wat extra tijd in en probeer flexibel te zijn. Als je kinderen het leuk naar hun zin hebben wanneer lokale kinderen in een buurtpark te ontmoeten, overweeg dan of de museum die op de agenda stond zo belangrijk is om te bezoeken, of je kids even lekker de gang laat gaan. Het is namelijk ook de vakantie van uw kinderen!

6 T/M 12 JAAR

REIZEN MET SCHOOLKINDEREN

Voor veel ouders is reizen met kinderen van 6 tot 12 jaar de gouden eeuw van vakantie. Zodra kinderen in groep 3 zitten, kunnen ze zoveel meer doen als onze gewillige partners in avontuur. Ze zijn volledig zindelijk en je hoeft geen extra uitrusting mee te nemen die nodig is voor baby’s en peuters. Betekent niet dat je niet langer planningen moet maken voor een rondleiding of iets dergelijk voor in de middag (hoewel een siësta of ‘stille tijd’ het hele gezin de gelegenheid biedt te rusten en op te laden voor de avondvakanties).

12 T/M 18 JAAR

OP VAKANTIE MET EEN TIENER

Hoewel tieners bekend staan als humeurig, lui en geobsedeerd door sociale media, zijn zij ook degenen die een familievakantie kunnen maken of breken. Geen van de ouders wil hun tiener achterlaten, en dat hoeft u ook niet. Vaker wel dan niet, ze zijn klaar om een gezellige tijd met het gezin door te brengen – het kost eventueel wel wat inspanning voor de tiener. Volg onze tips voor het reizen met tieners en je bent goed op weg om een gelukkig en vredig uitje met het gezin te beleven.

EENOUDER FAMILIE VAKANTIES

Excuses… Deze pagina is onder constructie….

Lees hier binnenkort meer over Eenouder gezinnen vakanties.

MINDER TOEGANKELIJKE VAKANTIES

Excuses, deze pagina is onder constructie…

Lees hier binnenkort meer over minder toegankelijke vakanties…