Steden Trip

Is het verstandig dat je je kinderen meeneemt op een steden trip? Je wilt namelijk naar de bezienswaardigheden kijken, de musea bezoeken en lekker van het eten genieten, maar je wilt niet dat kribbige kinderen gaan klagen over hoe moe en verveeld ze zijn. Als je een stapje terug doet is een steden trip met kinderen een geweldige belevenis voor het hele gezin.

 


 

Hoe een stapje terug 

Wanneer je met kinderen reist, vooral als je de culturele bezienswaardigheden wilt zien, moet je iets vinden om hun interesse te wekken. Probeer altijd de verhalen te achterhalen van de plaats die je gaat bezichtigen, door de geschiedenis of de kunst tot leven laten komen om er een leuke ervaring van maken voor jullie allemaal. Ga bijvoorbeeld  op jacht naar draken in het Brighton Pavilion in Engeland, en ga op zoek naar de zeemonsters die in de kloven van een klooster in Lissabon uit de steen waren gesneden.

Reizen is de best mogelijke manier om uw kinderen te leren over de wereld waarin zij leven, omdat zij de kans krijgen om verschillende culturen te verkennen, geschiedenis te leren kennen en om nieuwe voedingsmiddelen uit te proberen. Maar het klopt, het is niet altijd gemakkelijk. Je  kunt het beste je tempo aanpassen wanneer je met kinderen een Steden Trip doet, dingen wat langzamer nemen. Je kunt waarschijnlijk niet uren rondlopen. Je moet namelijk ook rekening houden met drempels van de kinderen bijvoorbeeld vermoeidheid, honger en verveling.

Maar als je het goed aanpakt dan zie je die opwinding in hun ogen wanneer ze iets voor de eerste keer ervaren, en dan besef je  je dat een Steden Trip misschien wel wat langzamer gaat als dat je gewend bent,  maar deze trip met kinderen loont zelfs nog meer als dan voorheen.

Er zijn prachtige reisgidsen die ​​volwassen kunnen helpen om een Steden Trip een leuk avontuur voor kinderen te maken. De boeken bevatten gidsen voor de steden o.a New York, Parijs, Singapore en Hong Kong. Ze zijn gemaakt om kinderen te helpen  erbij te betrekken en hun enthousiast te laten worden over hun reis met leuke, interactieve activiteiten.