contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Excursiereis | Macedonië

0
EXCURSIEREIS
From€ 279,-
EXCURSIEREIS
From€ 279,-

Meer Informatie & Boeken

Proceed Booking

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

97
Vliegreis o.b.v Logies & Ontbijt
Availability : 8 Dagen

*Vanaf prijs gebaseerd op:

Vliegtuig         Logies & Ontbijt

 8  Dagen           2 Personen

*Vertrek in Zomer 2018!

Verblijf in een 4* Hotel

Macedonie, Ohrid

Excursiereis Macedonië 

Macedonië, onterecht een vergeten vakantiebestemming! Dit prachtige land in het hart van de Balkan ligt op slechts 2,5 uur vliegen en heeft alle ingrediënten voor een topvakantie in huis. Liefhebbers van kunst, cultuur, historie en natuur zullen zich hier perfect vermaken.

Grillige gebergten, één van de diepste en oudste meren van Europa, diverse oude Griekse en Romeinse overblijfselen, prehistorische opgravingen, rijkelijk gedecoreerde kerken en imposante kloosters, het is slechts een deel van het veelzijdige programma dat u te wachten staat! Bovendien worden Nederlanders door de gastvrije bevolking met open armen ontvangen.

Boek optioneel een uitgebreid en zeer voordelig excursiepakket bij. Zo heeft u tijdens de excursiereis niet alleen entree tot de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van Macedonië, maar zijn ook de lunches, waarbij u ook de gelegenheid krijgt om diverse lokale gerechten te proeven, inbegrepen. Kortom: tegen een unieke prijs boekt u deze complete excursiereis, die tot in de puntjes is verzorgd!

Kamers

U verblijft tijdens deze excursiereis in een 4-sterren hotel. Ter plaatse krijgt u te horen in welk hotel u verblijft. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV. 

Verzorging

U verblijft tijdens deze excursiereis o.b.v. logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u halfpension, inclusief ontbijt en diner, bijboeken. Indien u het optionele excursiepakket bijboekt is tevens de lunch (exclusief drankjes) op excursiedagen inbegrepen.

 • Inclusief:

  • Vliegreis Amsterdam – Ohrid v.v. per Corendon Dutch Airlines (of gelijkwaardig)
  • Transfers luchthaven – hotel v.v.
  • 7 overnachtingen in een 4-sterren hotel (ter plaatse wordt bekend gemaakt in welk hotel u verblijft)
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • Luchthavenbelastingen
  • Brandstoftoeslag

  Exclusief:

  • Ruimbagage voor de vliegreis, indien u vliegt van of naar een Nederlandse luchthaven per Transavia, Corendon Airlines of Corendon Dutch Airlines. Klik hier voor meer informatie.
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Excursies met bijbehorende entreegelden (ter plaatse te boeken en te betalen)
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering

  Optioneel bij te boeken:

  • Halfpension, inclusief ontbijt en diner (vooraf bij te boeken)
  • Excursiepakket t.w.v. € 135 p.p. wordt nu aangeboden voor slechts € 99 p.p. (ter plaatse te boeken en te betalen). Dit excursiepakket is inclusief 4 excursies, vervoer per comfortabele (mini)bus, alle entree- en servicegelden, lunches en Engelssprekende gids.
   Drankjes zijn niet inbegrepen. Het is niet mogelijk de excursies separaat te kopen, uitsluitend het gehele excursiepakket.

  Extra informatie:

  • Vluchtdetails (te allen tijde onder voorbehoud): zie hiervoor het overzicht rechts op de pagina nadat u de datum heeft geselecteerd. Het kan zijn dat de vluchttijden nog niet bekend zijn.
  • Minimum deelname: n.v.t. Gegarandeerd vertrek.
  • Programma: wij behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren en (in incidentele gevallen) gebruik te maken van andere, minimaal gelijkwaardige accommodaties en/of vervoersmiddelen. Bij een kleinere groep kan de reis ook worden uitgevoerd per minibus. Deze reis is niet geschikt voor mindervaliden.
  • Reisduur: indien u langer boekt dan 8 dagen, is er na 8 dagen geen excursieprogramma meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen).
  • Faciliteiten: gedurende het winterseizoen en het voor- en naseizoen kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten en diensten niet beschikbaar of gesloten zijn i.v.m. de bezetting, weersomstandigheden of onderhoud. De accommodatieverschaffer kan hier zonder aankondiging vooraf toe besluiten. Ook kan het voorkomen dat in bepaalde periodes een vergoeding wordt gevraagd voor het gebruik van sommige faciliteiten en diensten.
  • Let op: deze excursiereis is niet geschikt voor mindervaliden.
  • Reispapieren: ca. 10 dagen voor vertrek via e-mail. 

 

 

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. De prijs bij Meer Informatie & Boeken is de definitieve prijs

Deze vanafprijs is per persoon o.b.v. 2 personen. Per boeking wordt nog €35,- bemiddelingskosten en €2,50 voor het Calamiteitenfonds in rekening gebracht. Lees hierover meer bij : Meer Informatie & Boeken

De afhandeling van deze reis wordt gedaan door ” Stip Reizen “. De geboekte reizen vallen onder de voorwaarden van het ANVR ( Algemeen Nederlandse Verbond van Reisondernemingen) en het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De leden van het ANVR bieden U zekerheid en kwaliteit tegen prijzen waarvoor de vakantieganger doorgaans niet zelf zijn vakantie zou kunnen regelen. Met uw vakantie neemt u geen risico’s. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

1 travellers are considering this tour right now!