contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Excursiereis | Zakynthos

0
EXCURSIEREIS
From€ 299,-
EXCURSIEREIS
From€ 299,-

Meer Informatie & Boeken

Proceed Booking

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

159
Vliegreis o.b.v Logies
Availability : 8 of 15 Dagen

*Vanaf prijs gebaseerd op:

Vliegtuig         Logies

 8 of 15 Dagen           2 Personen

*Vertrek in Zomer 2018!

Verblijf in een 3* Hotels

Griekenland, Zakynthos, Kalamaki

Excursiereis Zakynthos

Ontdek nu super voordelig het helderblauwe zeewater, de bergachtige natuur, de steile rotsformaties, idyllische strandjes en de vele olijfbomen en cipressen die elkaar afwisselen op het prachtige Griekse eiland Zakynthos. Bij deze 8- t/m 15-daagse excursiereis zijn de vliegreis, transfers en alle overnachtingen o.b.v. logies inbegrepen. Het excursiepakket kost u nu slechts  €95 p.p. Bovendien staan de excursies onder begeleiding van een officiële Nederlandssprekende gids. Profiteer snel van dit aanbod!

Indien u het zeer voordelige excursiepakket heeft bijgeboekt maakt u onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids 3 excursies en verkent u verschillende delen van dit schitterende eiland. De eilandtour is dé manier om alles van Zakynthos te ontdekken. U krijgt tijdens deze eilandtour verschillende historische bezienswaardigheden te zien en maakt kennis met de Griekse cultuur. Ook kunt u genieten van een heerlijke boottocht die langs de prachtige kustlijn richting de ‘Keri’ grotten rijdt en voor anker gaat bij een onbewoond eiland zodat u een verkoelende duik kunt nemen in het helderblauwe water. Daarnaast kunt u kennis maken met de ongerepte natuur van Zakynthos tijdens de jeepsafari. Dit is een echte aanrader voor diegenen die houden avontuur!

Hotels

Tijdens t/m 8- of 15-daagse excursiereis verblijft u in een studio o.b.v. logies. Ter plaatse hoort u in welke accommodatie u overnacht. De accommodaties liggen verspreid over het eiland.

Let op: indien u langer dan 8 dagen boekt is er na 8 dagen geen excursiepakket meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen). Deze reis is niet geschikt voor mindervaliden.

Verzorging

U verblijft tijdens de rondreis op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag van slechts € 69 p.p. kunt u 7x diner incl. 1x wijnproeverij bijboeken.

 • Inclusief:

  • Vliegreis Nederland/België – Zakynthos v.v. per Corendon Dutch Airlines (of gelijkwaardig)
  • Transfer luchthaven – hotel v.v.
  • Alle overnachtingen in een studio.
  • Verzorging o.b.v. logies
  • Luchthavenbelastingen

  Exclusief:

  • Ruimbagage voor de vliegreis. Klik hier voor meer informatie.
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Excursiepakket t.w.v. €119 p.p. nu voor €95 p.p. incl. 3 excursies o.l.v. een lokale Nederlandssprekende gids, alle entree en service gelden voor alle bezienswaardigheden en vervoer per comfortabele bus (optioneel en contant te voldoen bij aankomst, excursies kunnen niet separaat gekocht worden).  
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Toeristenbelasting*

  Extra informatie:

  • Vluchtdetails (te allen tijde onder voorbehoud): zie hiervoor het overzicht rechts op de pagina nadat u de datum heeft geselecteerd. Het kan zijn dat de vluchttijden nog niet bekend zijn.
  • Kinderkorting: n.v.t.     
  • Faciliteiten: gedurende het winterseizoen en het voor- en naseizoen kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten en diensten niet beschikbaar zijn, of gesloten zijn in verband met de bezetting in het hotel, de weersomstandigheden of in verband met onderhoud. Een accommodatieverschaffer kan hier zonder aankondiging vooraf voor besluiten. Ook kan het voorkomen dat in bepaalde periodes een vergoeding wordt gevraagd voor het gebruik van faciliteiten en diensten.
  • *Toeristenbelasting: Vanaf 01-01-2018 betaal je in Griekenland bij aankomst in je accommodatie een toeristenbelasting. De hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn € 1,50 per kamer, per nacht.
  • Programma: we behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren en (in incidentele gevallen) gebruik te maken van andere, minimaal gelijkwaardige accommodaties en/of vervoersmiddelen.
  • Reispapieren: ca. 10 dagen voor vertrek via e-mail.

   

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. De prijs bij Meer Informatie & Boeken is de definitieve prijs

Deze vanafprijs is per persoon o.b.v. 2 personen. Per boeking wordt nog €35,- bemiddelingskosten en €2,50 voor het Calamiteitenfonds in rekening gebracht. Lees hierover meer bij : Meer Informatie & Boeken

De afhandeling van deze reis wordt gedaan door ” Stip Reizen “. De geboekte reizen vallen onder de voorwaarden van het ANVR ( Algemeen Nederlandse Verbond van Reisondernemingen) en het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De leden van het ANVR bieden U zekerheid en kwaliteit tegen prijzen waarvoor de vakantieganger doorgaans niet zelf zijn vakantie zou kunnen regelen. Met uw vakantie neemt u geen risico’s. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

2 travellers are considering this tour right now!