contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
contact@holidayforkids.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Nijlcruise Egypte Classic

0
CRUISE
From€ 349,-
CRUISE
From€ 349,-

Meer Informatie & Boeken

Proceed Booking

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

149
Vliegreis, Cruise o.b.v Volpension
Availability : 8 Dagen

*Vanaf prijs gebaseerd op:

Vliegtuig         Volpension

 8 Dagen           2 Personen

*Vertrek in AUGUSTUS 2018!

Verblijf in 5* Cruise

Egypte, Luxor (regio), Luxor (stad)

Nijlcruise Egypte Classic 

Ontdek tijdens deze Nijlcruise de schoonheid van Egypte! Dé ideale manier om kennis te maken met alle hoogtepunten, waaronder de imposante Medinet Habu tempel in Edfu, de stad Luxor en de mystieke Vallei der Koningen. Ga met ons mee op deze 8-daagse Nijlcruise per 5-sterren cruiseschip!  

In de haven van Luxor scheept u in op het luxe en comfortabele cruiseschip MS Magic (of gelijkwaardig) en kan uw Nijlcruiseecht gaan beginnen. Wij raden u aan om het optionele excursiepakket ter plaatse bij te boeken zodat u onderstaande hoogtepunten niet mist.

Allereerst brengen we een bezoek aan de indrukwekkende Tempel van Luxor, één van de belangrijkste tempels in Egypte! We vervolgen onze route, waarbij u ondertussen geniet van het prachtige uitzicht op de oevers van de Nijl. In Edfu staat de imposante Medinet Habu Tempel op het programma, waar u onder meer de prachtig bewaard gebleven tempel van Ramses III kunt bewonderen, en in Aswan bezoeken we de grootste en meest indrukwekkende stuwdammen ter wereld. Alvorens we terugkeren naar het beginpunt van onze cruise maken we nog een stop in Kom Ombo, bekend van de dubbeltempel. Eenmaal terug in Luxor doen we de Vallei der Koningen aan met het wereldberoemde graf van Farao Toetanchamon.

MS Magic 

Tijdens de cruise verblijft u aan boord van het 5-sterren MS Magic (of gelijkwaardig). Geniet van de luxe en comfort aan boord van het schip en laat u meevoeren naar de mooiste bestemmingen aan de Nijl.

De MS Magic beschikt over een receptie met een lounge bar waar u terecht kunt voor een verfrissend drankje en een restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd. Geniet op het zonnedek van de Egyptische zonnestralen en kom heerlijk tot rust of neem een verkoelende duik in het zwembad. Werk uzelf in het zweet in de fitnessruimte of speel een potje tafeltennis. Tevens beschikt het cruiseschip over een Cheese & Wine bar, leeskamer en winkeltje.
 
Het cruiseschip bestaat uit 4 dekken met in totaal 72 hutten.

Huttypes MS Magic

U verblijft in een comfortabele 2-persoons hut voorzien van o.a. een badkamer met douche en toilet, airco, tv, muzieksysteem, kluisje en minibar.

Verzorging MS Magic

U verblijft aan boord van het MS Magic o.b.v. volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner.

Let op: De namen van de schepen en beschrijving zijn zoveel mogelijk conform de afspraken met onze lokale agent. Echter kan het toch voorkomen dat u op een ander schip zult verblijven. Dit schip is te allen tijde gelijkwaardig en zal voorzien zijn van dezelfde (basis)faciliteiten. De naam, indeling en stijl van het schip kunnen wel afwijken.

 • Inclusief:

  • Vliegreis Nederland/België – Hurghada v.v. per Corendon Dutch Airlines of gelijkwaardig 
  • Transfer luchthaven – haven v.v. 
  • 8-daagse cruise per MS Magic (of gelijkwaardig) met verblijf in een huttype zoals beschreven
  • Verzorging o.b.v. volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner
  • Nederlands- of Engelssprekende reisleiding ter plaatse
  • Havengelden

  Exclusief:

  • Ruimbagage voor de vliegreis, indien u vliegt van of naar een Nederlandse luchthaven per transavia.com, Corendon Airlines of Corendon Dutch Airlines. Klik hier voor meer informatie.
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Visum- en handelingskosten (à ca. € 27,50 p.p., te voldoen bij aankomst)
  • Fooien (€ 30 p.p., verplicht ter plaatse te voldoen) 
  • Reis- en annuleringsverzekering

  Optioneel bij te boeken:

  • Excursiepakket (zie tabblad cruiseprogramma) inclusief service- en entreegelden en lokale gidsen à € 149 p.p. (optioneel, ter plaatse bij aankomst te betalen). Kinderen van 2 t/m 11 jr betalen € 90 p.p.

  Extra informatie:

  • Vluchtdetails: nog niet bekend.
  • Let op: deze reis is niet geschikt voor mindervaliden.
  • Over de Nijlcruise: graag informeren wij u over de Nijl Cruise zodat u voorbereid op reis gaat. De Nijl is een druk bevaren rivier en kan tijdens het hoogseizoen soms meer dan 200 navigerende boten in zijn wateren hebben. De navigatie tussen Luxor en Aswan, de drukste steden langs de Nijl, loopt niet altijd even gemakkelijk. Aan de sluizen kunnen soms lange wachttijden optreden. De jaarlijkse sluiting van de sluis van Esna is voorzien van 1 tot 30 juni (onder voorbehoud van wijziging van de Egyptische autoriteiten) en de aanlegplaatsen vlakbij de te bezoeken plaatsen liggen vaak overvol. Hierdoor kan de route wijzigen of kan de rederij besluiten een aantal excursies per bus uit te voeren. Overigens blijft uw programma zoals gepland alleen kan de volgorde afwijken. Vanwege de drukte kan het dus ook voorkomen dat uw boot langs de kade moet afmeren tegen andere nijlcruise boten. De enige manier om op de kade te komen is dus via de andere. In principe ligt uw boot bij vertrek afgemeerd in Luxor. Uitzonderlijk kan het voorkomen dat gezien de drukte de boot ergens anders moet aanmeren, u zult dan via een bustransfer naar de alternatieve aanlegplaats worden gebracht. Mocht uw route door de drukte wat langer duren kunt u uiteraard op het zonnedek genieten van deze drukte, wat zeker interessant en soms komisch zal zijn, of u laat de drukte aan u voorbijgaan terwijl u een baantje zwemt of geniet van de Egyptische zon. 
  • Vaarprogramma: vaarprogramma en genoemde vertrek- en aankomsttijden onder voorbehoud van wijzigingen. Wij behouden ons het recht voor om de reis in een andere volgorde uit te voeren of (in incidentele gevallen) gebruik te maken van een ander schip. In sommige gevallen moet er bij Esna ingescheept worden i.v.m. onderhoud aan de sluizen. De inhoud van het programma zal ongewijzigd blijven.
  • Excursies: in de diverse havens kunt u zelf op verkenning gaan, maar u kunt aan boord ook verschillende excursies bijboeken. Deze excursies worden door plaatselijke onafhankelijke touroperators uitgevoerd en de begeleiding is niet (altijd) Nederlandssprekend. Deze facultatieve excursies vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Stip Reizen. De prijzen van de excursies zijn indicatief. Het kan voorkomen dat de prijzen worden aangepast n.a.v. de actuele economische omstandigheden (zoals. b.v. verhoging van de lokale btw). Uw reisleiding zal u over de actuele prijzen informeren.
  • Grensdocumenten: voor deelname aan deze cruise dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij terugkomst. Daarnaast heeft u voor reizen naar Egypte een visum nodig dat u bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kunt u alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.
   Indien u ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto’s mee te nemen.
  • Reispapieren: ca. 3 dagen voor vertrek via e-mail.

   

Prijzen per persoon. Eventuele kortingen/ toeslagen worden automatisch in de prijsberekening verrekend. Let op: prijzen kunnen door updates afwijken van de totaalprijs in het totale prijsoverzicht rechts in het scherm. De prijs bij Meer Informatie & Boeken is de definitieve prijs

Deze vanafprijs is per persoon o.b.v. 2 personen. Per boeking wordt nog €35,- bemiddelingskosten en €2,50 voor het Calamiteitenfonds in rekening gebracht. Lees hierover meer bij : Meer Informatie & Boeken

De afhandeling van deze reis wordt gedaan door ” Stip Reizen “. De geboekte reizen vallen onder de voorwaarden van het ANVR ( Algemeen Nederlandse Verbond van Reisondernemingen) en het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De leden van het ANVR bieden U zekerheid en kwaliteit tegen prijzen waarvoor de vakantieganger doorgaans niet zelf zijn vakantie zou kunnen regelen. Met uw vakantie neemt u geen risico’s. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

1 travellers are considering this tour right now!