Vakantie Parken

Waarom kiezen voor een Vakantie Park ?

 

Nou er zijn namelijk heel veel voordelen voor een verblijf op een vakantiepark. Hieronder leggen we je graag uit waarom…

Nr 1, de Accommodatie…

Soms houden we ervan om vakantie te vieren met andere gezinnen, bijvoorbeeld met familie of vrienden –  en vaak hebben ze allemaal hun eigen kinderen. Een vakantiepark heeft vaak accommodaties die groot genoeg zijn om grotere gezinnen te kunnen huisvesten. Het andere alternatief is natuurlijk om meerdere hotelkamers te huren – maar dat kan als snel erg duur worden. Hoe leuk is het om wat geld te besparen door, samen te slapen, te genieten van wat quality time en een grotere hut te huren in een vakantiepark.

Nr 2, Kindvriendelijk Plezier…

Een vakantiedorp heeft vaak speciale speeltuinen, zwembaden en andere voorzieningen voor de aller kleinsten. Hierdoor kunnen ze lekker schommelen, glijden en springen en ontzettend veel plezier hebben. Hoeveel tijd thuis besteden ze gelijmd aan het scherm? Moedig ze aan om hun handen en voeten vuil te maken, het spelen met andere kinderen en geniet van een dosis gezonde frisse lucht.

Nr 3, Eten…

Logeren in een hotel betekent dat je vaak gedwongen wordt om uit eten te gaan voor elke maaltijd behalve ontbijt (dat is als het wordt dit ook wordt verstrekt, All-Inclusive uitgesloten natuurlijk !). Dat kan al snel oplopen en tegen het einde van je vakantie heb je een klein fortuin uitgegeven aan eten alleen. Een vakantiepark heeft op zichzelf staande accommodaties, dus u kunt  gewoon een supermarkt binnen duiken of een paar dingen mee van huis nemen om geld te besparen. Vakantieparken hebben ook de neiging om restaurants op het terrein te hebben die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben en smakelijk, gezond eten.

Nr 4, Parkeren…

Vakantiedorpen hebben gratis parkeergelegenheid en soms zelfs ruimte voor een tweede voertuig. Dit is erg handig als je namelijk met je eigen vervoer. Eenmaal op bestemming kunt U onbezorgd de auto laten staan en eventueel met openbaar vervoer uw bezichtigingen bezoeken. Zo hoeft U zich ook geen zorgen te maken over het betalen van de hoge prijs van de stadsparkeerplaatsen.

Nr 5, Het Resort gevoel…

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen houdt van kamperen. Hoewel het geweldig kan zijn om in contact te komen met de natuur, houden we soms meer van een warme douche en een comfortabel bed om aan het eind van een lange dag plezier te maken met het hele gezin. Een vakantiepark heeft een vleugje van een soort badplaat-sfeer, waar je net zo comfortabel bent in een bananenlounge met een boek en drinkt zoals je zou doen als je op vakantie was in een tropisch eiland resort.

En over vibes gesproken …

Nr 6. Sociale Voordelen…

Een vakantiepark brengt veel mensen in contact met elkaar voor een korte tijd. Je blijft dicht genoeg bij andere families en koppels die je niet kent waar je al snel een praatje mee kan maken. Dit zorgt voor een leuke, boeiende en warme sociale sfeer. De kinderen spelen allemaal samen en je kunt een maaltijd of twee nemen of een biertje delen met je buren terwijl je verhalen, avonturen en advies uitwisselt. Het zorgt voor een heerlijk gevoel, in plaats van verkrampt te zitten op een hotelkamer zonder nieuwe mensen te leren kennen.

Nr 7, Veiligheid…

Hotels staan vaak aan drukke, gevaarlijke straten. In een vakantiepark ben je echter van de hoofdweg af en kunnen kinderen veilig spelen, fietsen en skateboarden.

 

Als U en uw kinderen niet kunnen kiezen tussen een vakantie- en een attractiepark, waarom niet beide?
Vakantiepark- en all-in Attractiepark…

Benieuwd naar de mogelijkheden lees hier welke Vakantie-All-in Attractiepark er zijn….